Ο γιος της Μαντόνα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Benfica

Ο γιος της Μαντόνα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Benfica
US musician Madonna, kisses one of her adopted daughters Stella, as son David Banda, right, looks on at the opening of The Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care, located at the Queen Elizabeth Central Hospital in the city of Blantyre, Malawi, Tuesday, July 11, 2017. Madonna was in Malawi on Tuesday for the official opening of a hospital children's wing funded by her charity and named after one of the four children the pop star has adopted from the impoverished southern African nation. (AP Photo Thoko Chikondi) AP

Η Μαντόνα είναι κάτοικος Λισαβόνας, καθώς φέρεται να έχει αγοράσει σπίτι στη γραφική πόλη Σίντρα, περίπου 30 χλμ. βορειοδυτικά της Λισαβόνας.

Η αμερικανίδα ντίβα Μαντόνα διαμένει σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας, εν αναμονή της εγκατάστασής της σε έπαυλη κοντά στην πορτογαλική πρωτεύουσα ώστε ο 11χρονος γιος της να εγγραφεί στην Ακαδημία της ποδοσφαιρικής ομάδας Benfika, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Η Μαντόνα δεν είναι πλέον μια τουρίστρια, είναι μια κάτοικος Λισαβόνας», γράφει το εβδομαδιαίο περιοδικό Visao αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες που ανάρτησε στο λογαριασμό της η 59χρονη τραγουδίστρια από αρκετές επισκέψεις της στην Πορτογαλία τους τελευταίους μήνες.

Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει αγοράσει σπίτι στη γραφική πόλη Σίντρα, περίπου 30 χλμ. βορειοδυτικά της Λισαβόνας. Το οίκημα του 19ου αιώνα, ιστορικής αξίας, είχε τεθεί προς πώληση αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και η ανακαίνισή του μπορεί να διαρκέσει περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με το Visao.

Η εφημερίδα Correio da Manha γράφει ότι ο 11χρονος Ντέιβιντ Μπάντα, ο γιος της Μαντόνα από τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε στο Μαλάουι, εγγράφηκε πρόσφατα στο κέντρο προπόνησης της Benfica στο Σεϊξάλ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας. Αφού πέρασε εκεί ένα πρώτο δοκιμαστικό την άνοιξη, το αγόρι «ανήκει στις κατηγορίες τζούνιορ της λέσχης και θα διαμείνει στην Ακαδημία μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα στο γαλλικό σχολείο της Λισαβόνας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τον Μάιο η Μαντόνα εθεάθη στο σχολείο αυτό προκαλώντας τις πρώτες φήμες για την πρόθεσή της να εγκατασταθεί στη Λισαβόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη διασημότητα που επιλέγει να ζήσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα ή να αγοράσει σπίτι εκεί. Έχουν προηγηθεί οι κινηματογραφικοί αστέρες Τζον Μάλκοβιτς, Μόνικα Μπελούτσι και Μάικλ Φασμπέντερ, ο γάλλος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λεμπουτέν και ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά.

πηγή φωτογραφίας: AP/Thoko Chikondi            

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα