Ο Jim Carrey μήνυσε τη μητέρα της συντρόφου του που αυτοκτόνησε

default image

Σε μια έντονη δικαστική διαμάχη έχουν μπει ο διάσημος ηθοποιός Jim Carrey και η οικογένεια της Cathriona White, η οποία αυτοκτόνησε μετά τον χωρισμό τους (Pics)

Με μήνυση απαντά ο Jim Carrey στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η μητέρα της άτυχης Cathriona White, η οποία τον κατηγορεί για το θάνατο της κόρης της και για την εν γνώσει μετάδοση διάφορων σεξουαλικών νοσημάτων.

Υπενθυμίζεται πως η μακιγιέζ, που είχε σχέση με τον ηθοποιό από το 2012, αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο κάνοντας υπερβολική χρήση ηρεμιστικών, τα οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο του Carrey έκλεψε απ’ τον ίδιο.

Τον Οκτώβριο η μητέρα της Cathriona White κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι ευθύνεται για το θάνατο της κόρης της, καθώς της μετέδωσε εν γνώσει του τρία διαφορετικά σεξουαλικά νοσήματα, λέγοντας της ψέματα, ενώ στη συνέχεια την παράτησε.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο Carrey θέλησε να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα του και γι’ αυτό αποφάσισε να χωρίσει με την άρρωστη φίλη του, φοβούμενος και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί στα ΜΜΕ ότι πάσχει από διάφορα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Έτσι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, την απειλούσε και προσπαθούσε να τη φοβίσει, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

 

Αυτή την εβδομάδα ο Jim Carrey αποφάσισε να απαντήσει με μήνυση, κάνοντας λόγο για ψευδείς κατηγορίες και ψευδείς ισχυρισμούς. Παράλληλα, αναφέρει ότι πρόκειται για μια επίθεση σε βάρος του η οποία στοχεύει σε οικονομικές απολαβές, καθώς η φίλη του είχε απομακρυνθεί για μεγάλο διάστημα από την οικογένειά της.

Η White είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016.

ΠΗΓΗ: eonline

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα