Ο Μαραντίνης, ο “Dirty Harry” και η “κ@λ@τρυπ@δα”

Ο Μαραντίνης, ο “Dirty Harry” και η “κ@λ@τρυπ@δα”
Ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης Instagram

Ο τραγουδιστής παραθέτει τη διάσημη και άκρως ακατάλληλη φράση του διάσημου επιθεωρητή που ενσάρκωσε ο Κλιντ Ίστγουντ, περί απόψεων, όμως όπως όλα δείχνουν δεν το γνωρίζει

Συνέντευξη στο περιοδικό Downtown έδωσε ο τραγουδιστής και frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, στην οποία μίλησε για όλα όσα του έχουν “σούρει” εδώ και 18 χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο. Όπως είπε του έχουν προσάψει πως είναι άφωνος, ατάλαντος, gay – αν και προς τιμήν του αναρωτιέται γιατί αυτό λογίζεται ως κακό – και κοντός.

“Όταν είσαι σε μια δουλειά που εκτίθεσαι, όλο αυτό συσσωρεύεται πολύ και θέλει πάρα πολύ δύναμη και δουλειά για να μη σε τρελάνει” σχολιάζει χαρακτηριστικά για όλα όσα έχει ακούσει ή διαβάσει κατά καιρούς για εκείνον. Και ο Θοδωρής Μαραντίνης καταλήγει: “Αν και δεν έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying στη ζωή μου, ειδικά στην αρχή της καριέρας μου, με έκρινε ο καθένας. Είναι αυτό που λέει και ένας φίλος μου, ότι η άποψη είναι σαν την κ@λοτρ@πίδ@. Όλοι έχουν από μία”.

Αν και ο φίλος του τραγουδιστή φαίνεται πολύ κουλ και ψαγμένος, αυτή η “βουλγκέρ” ατάκα κάτι μας θύμιζε. Κάπου την είχαμε ξανακούσει. Το συζητήσαμε εδώ στο γραφείο, το ψάξαμε από εδώ, το διαβάσαμε από εκεί και καταλήξαμε. Το σοφό αυτό γνωμικό έχει ξεστομίσει στην μεγάλη οθόνη ο διάσημος “Βρόμικος Χάρι”. Ο θρυλικός επιθεωρητής που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Κλιντ Ίστγουντ φαίνεται πως είναι ο πατέρας του γνωμικού που συντρόφευε τον φίλο του Θοδωρή, αλλά και τον ίδιο τον τραγουδοποιό στη μάχη του να αγνοήσει τις σειρήνες και τις κακές γλώσσες.

Και για του λόγου το αληθές… ιδού και το απόσπασμα από την ταινία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα