Ο Ντι Κάπριο δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στους πληγέντες του Χάρβεϊ

Leonardo Dicaprio attends the premiere of National Geographic Channel's "Before The Flood" at the United Nations on Thursday, Oct. 20, 2016. (Photo by Brad Barket/Invision/AP)
Leonardo Dicaprio attends the premiere of National Geographic Channel's "Before The Flood" at the United Nations on Thursday, Oct. 20, 2016. (Photo by Brad Barket/Invision/AP) BRAD BARKET/INVISION/AP

Ο Ντι Κάπριο μέσω του ιδρύματός του προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο νεοσυσταθέν United Way Harvey Recovery Fund για τους πληγέντες του Χάρβεϊ

Ακόμα ένας σταρ του Χόλιγουντ προστέθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών που έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Πρόκειται για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μέσω του ιδρύματός του προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο νεοσυσταθέν United Way Harvey Recovery Fund, το οποίο θα προχωρήσει σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο Χάρβεϊ.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του ιδρύματός του. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε ο Χάρβεϊ απαιτεί το καλύτερο από όλους μας και αυτό συμβολίζει αυτή η δωρεά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, Μπράιαν Γκάλαχερ.

Το United Way είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον κόσμο και εκτιμάται ότι οι προσπάθειες ανάκαμψης από τα προβλήματα του Χάρβεϊ θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια.

«Ελπίζουν ότι και άλλοι θα υποστηρίξουν το Ταμείο και άλλους οργανισμούς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος Ντι Κάπριο, Τέρι Ταμίνεν.

Φωτογραφία: Brad Barket/Invision/AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τυφώνας Χάρβεϊ: Δωρεά 1 εκατ. δολ. από τον Τραμπ για την ανακούφιση των πληγέντων

ADVERTISING

SHARE: