Ο Testino φωτογραφίζει διάσημα μοντέλα την ώρα που 'χτυπούν' τατουάζ

Ορισμένες από τις πιο όμορφες και αναγνωρίσιμες γυναίκες από το χώρο της μόδας, ποζάρουν για τον διάσημο ζωγράφο εξάπτοντας τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού (vid+pics)

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Mario Testino, συγκεντρώνει σε μία φωτογράφηση ορισμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των καιρών μας και τα... υποβάλει σε βασανιστήρια. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού V Magazine, Lily Aldridge, Carolyn Murphy, Kendall Jenner, Lara Stone, Amber Valleta Και άλλες, ποζάρουν στο φακό του, την ώρα που ο tatto artist τους "χτυπάει" ένα τατουάζ.

Το προκλητικό βίντεο - teaser για την προώθηση της ενέργειας είναι μια μίξη των backstage, στην οποία ακούγονται κραυγές των όμορφων γυναικών από τη βελόνα του τατουάζ.

Τη φωτογράφηση μας έφερε ξανά στο νου, η Aldridge, ανεβάζοντας μια λήψη από αυτή στο λογαριασμό της στο instagram. Με το φόρεμά της ξεκούμπωτο με τρόπο που να αφήνει εκτεθειμένη την αριστερή της πλευρά και να εξάπτει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού, η Αμερικανο-Βρετανή Lily ποζάρει για το περιοδικό V Magazine σε μια φωτογράφηση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Πέραν της μισάνοιχτης τουαλέτας, στη λήψη φαίνεται και ένας άνδρας, tattoo artist, ο οποίο με το πιστόλι του τατουάζ ανά χείρας ξεκινά να ζωγραφίζει το κορμί του πανέμορφου μοντέλου.

Βεβαίως ο Μάριο Τεστίνο μας έδωσε μια γεύση από όλες τις μούσες του, σε ανάρτηση στο δικό του προφίλ στο instagram:

ADVERTISING

SHARE: