Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε την περιοδεία του λόγω ‘απρόβλεπτων συνθηκών’

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε την περιοδεία του λόγω ‘απρόβλεπτων συνθηκών’
A fan of Canadian singer Justin Bieber takes a selfie in front of his poster ahead of a concert by him in Mumbai, India, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Rafiq Maqbool) AP

Η ακύρωση επηρεάζει 14 συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στη Βόρεια Αμερική και Ασία

Το είδωλο νεαρών κοριτσιών, ο τραγουδιστής της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ, ακύρωσε τη Δευτέρα το υπόλοιπο της περιοδείας του “Purpose” επικαλούμενος “απρόβλεπτες συνθήκες”, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο λόγο.

Η ακύρωση επηρεάζει 14 συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στη Βόρεια Αμερική και Ασία μέχρι την ολοκλήρωση της περιοδείας του στις 10 Οκτωβρίου.

Σε όσους έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια θα λάβουν επιστροφή χρημάτων.

“Ο Τζάστιν αγαπά τους θαυμαστές του και σιχαίνεται να τους απογοητεύει”, είπε ο εκπρόσωπός τους σε δήλωση για την ακύρωση. “Ωστόσο, μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε ότι δεν θα πραγματοποιήσει τις επόμενες συναυλίες”, πρόσθεσε.

Ο Μπίμπερ, 23, δεν έχει κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η βάση θαυμαστριών του, που αποτελείται κυρίως από νεαρά κορίτσια τα οποία αυτοαποκαλούνται “Beliebers”, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους και τον φόβο μήπως το είδωλό τους έχει αρρωστήσει. (Ο Μπίμπερ φωτογραφήθηκε το Σαββατοκύριακο με μια νεαρή γυναίκα σε πεζοπορία κοντά στο Λος Άντζελες, και φαινόταν καλά στην υγεία του.)

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία του τον Μάρτιο του 2016 για να διαφημίσει το ομώνυμο άλμπουμ του “Purpose”, και έχει πραγματοποιήσει ήδη πάνω από 150 συναυλίες σε Ευρώπη, Αφρική, Νότια Αμερική, Αυστραλία και τμήματα της Ασίας. Η περιοδεία του έχει φέρει εισπράξεις άνω των 256 εκατομμυρίων δολαρίων (220 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με στοιχεία του περιοδικού Pollstar που ειδικεύεται σε περιοδείες καλλιτεχνών.

Η ακύρωση ακολουθεί την απαγόρευση συναυλιών του στην Κίνα λόγω κακής συμπεριφοράς, όπως δήλωσε το δημοτικό γραφείο Πολιτισμού του Πεκίνου πριν από λίγες ημέρες. Ο τραγουδιστής πρέπει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του ώστε να εξελιχθεί σε τραγουδιστή που “πραγματικά αγαπιέται” από το κοινό, είπε το γραφείο, χωρίς λεπτομέρειες.

Ο Μπίμπερ είχε αρκετές περιπέτειες με τις αρχές σε αρκετές χώρες και έχει αποκτήσει τη φήμη καλλιτέχνη που δημιουργεί σκάνδαλα και εμπλέκεται με τον νόμο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Rafiq Maqbool)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα