Οι έξι μοναδικοί κληρονόμοι του Prince

Οι έξι μοναδικοί κληρονόμοι του Prince

Ο τραγουδιστής δεν άφησε διαθήκη με αποτέλεσμα πολλοί επίδοξοι κληρονόμοι να διεκδικούν μέρος της αμύθητης περιουσίας του

Δικαστήριο της Μινεσότα έδωσε την Παρασκευή τη λύση στη μακρά δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει μετά τον θάνατο του εμβληματικού τραγουδιστή της ποπ Πρινς, για την περιουσία και πνευματική κληρονομιά του.

Ο Αμερικανός δικαστής αποφάνθηκε ότι τα έξι αδέλφια του σταρ της ποπ είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του.

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής ανοίγει ένα “παράθυρο” ενός έτους, εντός του οποίου θα πρέπει να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Prince.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, ο Prince είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 25 εκατ. δολάρια. Διέθετε επίσης τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που υποτιμούνται σε περίπου 836.000 δολάρια.

Τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του. Τέλος, υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, προσωπικά αντικείμενα όπως κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε και η συλλογή ακριβών αυτοκινήτων του.

Ο τραγουδιστής “Purple Rain” απεβίωσε αιφνιδίως στις 21 Απριλίου 2016 σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναλγητικών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Chris O’Meara)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα