Όταν ο Χάρι αρραβωνιάστηκε την Μέγκαν: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Britain's Prince Harry and Meghan Markle pose for the media in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. It was announced Monday that Prince Harry, fifth in line for the British throne, will marry American actress Meghan Markle in the spring, confirming months of rumors. (Eddie Mulholland/Pool via AP)
Britain's Prince Harry and Meghan Markle pose for the media in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. It was announced Monday that Prince Harry, fifth in line for the British throne, will marry American actress Meghan Markle in the spring, confirming months of rumors. (Eddie Mulholland/Pool via AP) AP

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν την πρώτη επίσημη κοινή τηλεοπτική συνέντευξή τους

Τον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αποκάλυψε ο 33χρονος πρίγκιπας στην κοινή τηλεοπτική συνέντευξη του νέου αγαπημένου ζεύγους των Βρετανών στο BBC

Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε τους Βρετανούς να λιώσουν από συγκίνηση, ήταν ότι ο ίδιος ο Χάρι σχεδίασε το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση στην 36χρονη ηθοποιό. Το κεντρικό διαμάντι είναι πανάκριβο και προέρχεται από την Μποτσουάνα, ενώ τα δύο μικρότερα που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του, ανήκαν στην προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. "Έτσι θα είναι πάντα μαζί μας, σε αυτό το τρελό ταξίδι", δήλωσε συγκινημένος ο Χάρι αναφερόμενος στην αδικοχαμένη μητέρα του.

Britain's Prince Harry's fiancee Meghan Markle shows off her engagement ring as she poses for photographers during a photocall in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. Britain's royal palace says Prince Harry and actress Meghan Markle are engaged and will marry in the spring of 2018. (AP Photo/Matt Dunham)

Όσο για τον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου, ήταν "μια συνηθισμένη νύχτα στο σπίτι" σύμφωνα με τον Χάρι και μία... "χουχουλιάρικη νύχτα" κατά την Μέγκαν. Η πρόταση έγινε ενώ μαγείρευαν ψητό κοτόπουλο και ο Χάρι τηρώντας την παράδοση δεν δίστασε να γονατίσει μπροστά στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει, αφού η μέλλουσα νύφη δεν τον άφησε καν να τελειώσει την πρότασή του και του απάντησε σε χρόνο ρεκόρ το πολυπόθητο "ναι". "Μπορώ τουλάχιστον να σου δώσω το δαχτυλίδι πρώτα;" της είπε ο Χάρι.

Μιλώντας και πάλι για την μητέρα του, ο Χάρι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι "θα πετούσε από τη χαρά της" με τα νέα, αλλά και ότι θα γίνονταν "οι καλύτερες φίλες" με την Μέγκαν.

Ο γάμος όπως έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα θα γίνει την άνοιξη του 2018.

Φωτό: (Eddie Mulholland/Pool via AP, AP Photo/Matt Dunham

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Είναι επίσημο: Ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύεται

Ο πρίγκιπας Χάρι το αποφάσισε: Άμεσα ο αρραβώνας με την Μέγκαν Μαρκλ

ADVERTISING

SHARE: