Παντρεύτηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι

Παντρεύτηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι
Emily Ratajkowski arrives at the InStyle and Warner Bros. Golden Globes afterparty at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 7, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) AP

Με τον σύζυγό της είναι μαζί μόλις λίγες εβδομάδες

Η Έμιλι Ρατακόφκσι ανήκει πια στο κλαμπ των παντρεμένων. Το 26χρονο μοντέλο – ηθοποιός ξάφνιασε τους απανταχού fun της ανακοινώνοντας πως παντρεύτηκε την Παρασκευή με τον αγαπημένο της Sebastian Bear-McClard.

Η είδηση αιφνιδίασε αρκετούς και ειδικά τον ξένο Τύπο αφού το ζευγάρι μετρά μόλις λίγες εβδομάδες μαζί. Για την ακρίβεια η πρώτη τους κοινή εμφάνιση όπως μετέδωσε το σκανδαλοθηρικό TMZ έγινε του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Emrata άλλωστε, όπως είναι γνωστή στα social, βρισκόταν σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον μουσικό παραγωγό Jeff Magid, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο.

Φαίνεται όμως πως δεν της πήρε και πολύ για να καταλάβει ότι ο Sebastian Bear-McClard είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της. Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους χθες στη Νέα Υόρκη, παρουσία λίγων φίλων.

Η ίδια στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον καλό της, και από κάτω ως σχόλιο δύο emojis με δαχτυλίδι και τη συντομογραφία για τους νεόνυμφους.

instagram

 

Δεν έβαλε πάντως νυφικό, αλλά προτίμησε ένα πορτοκαλί κοστούμι και ένα μαύρο καπέλο.

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα