“Παρακαλώ, διαδώστε”: Έρανος για την Κάιλι Τζένερ – Ζητούνται 100 εκατ. για να γίνει δισεκατομμυριούχος

“Παρακαλώ, διαδώστε”: Έρανος για την Κάιλι Τζένερ – Ζητούνται 100 εκατ. για να γίνει δισεκατομμυριούχος
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott Evan Agostini/Invision/AP

"Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου η Κάιλι Τζένερ δεν έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια", έγραψε ο Fat Jew, "σταρ" των social media και υποκινητής του διαδικτυακού εράνου.

Διαδικτυακό έρανο προκειμένου η 20χρονη Κάιλι Τζένερ να μαζέψει τα 100 εκατομμύρια που της λείπουν και να γίνει δισεκατομμυριούχα νωρίτερα από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ που κατέχει το ρεκόρ όταν έγινε δισεκατομμυριούχος μόλις σε ηλικία 23 ετών, ξεκίνησε ο σταρ των Social Media, Fat Jew.

Ο κατά κόσμον Josh Ostrovsky με τους σχεδόν 11 εκατομμύρια followers στο Intagram δημιούργησε το GoFundMe έναν διαδικτυακό έρανο δηλαδή με σκοπό να μαζέψει για την Κάιλι Τζένερ τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 36χρονος αστέρας έγραψε στο προφίλ του: ” Η Kylie Jenner βρισκόταν σήμερα στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes επειδή έχει καθαρή αξία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου η Κάιλι Τζένερ δεν έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Πρέπει να αυξήσουμε το ποσό άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουμε να βρεθεί σε ένα δισεκατομμύριο, παρακαλώ διαδώστε!”

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σελίδα crow funding συγκέντρωσε μέσα σε μία μέρα 68 εκατομμύρια δολάρια!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα