Παραλίγο τραγωδία στον αέρα για τον Χάρισον Φορντ

Παραλίγο τραγωδία στον αέρα για τον Χάρισον Φορντ

Την τελευταία στιγμή ο 74χρονος ηθοποιός γλίτωσε τη σύγκρουση με αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 110 επιβάτες και απέφυγε να προκαλέσει μια πραγματική τραγωδία

Αλώβητος από ένα ακόμη παρολίγον ατύχημα στον αέρα βγήκε ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Χάρισον Φόρντ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Όλα συνέβησαν όταν ο 74χρονος ηθοποιός έλαβε άδεια προσγείωσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους του, σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνια, τη Δευτέρα, αλλά από λάθος χειρισμό του, μπερδεύτηκε και προσέγγισε σε διαφορετικό διάδρομο προσγείωσης από αυτόν που έπρεπε.

Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει “ξυστά” πάνω από ένα Boeing των Αμερικανικών Αερογραμμών στο οποίο επέβαιναν 110 άτομα και 6μελές πλήρωμα, το οποίο ευτυχώς απογειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα εκτελώντας την προγραμματισμένη πτήση του για το Ντάλας χωρίς κανείς να πάθει το παραμικρό.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει περιπέτεια κατά τη διάρκεια πτήσης, καθώς το 2015 τραυματίστηκε όταν το αεροσκάφος του, μια αντίκα του Β’ ΠΠ, έχασε την ισχύ του λίγα λεπτά μετά την απογείωση και κατέπεσε σε γήπεδο του γκολφ στο Λος Άντζελες. Επίσης το 1999 κατέπεσε με ελικόπτερο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης εκπαιδευτικής πτήσης και πάλι στο Λος Άντζελες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα