Πρίγκιπας Γουίλιαμ για Χάρι: Ελπίζω τώρα να μείνει μακριά από το ψυγείο μου

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle pose for photographers during a photocall in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. Britain's royal palace says Prince Harry and actress Meghan Markle are engaged and will marry in the spring of 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle pose for photographers during a photocall in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. Britain's royal palace says Prince Harry and actress Meghan Markle are engaged and will marry in the spring of 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο αστεϊσμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τους αρραβώνες του αδερφού του, πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ Βρετανίας παραδέχθηκε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος» για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και Δούκας του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Φινλανδία για την ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την αναγγελία ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2018.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι για τους δυο τους. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτή την πολύ συναρπαστική περίοδο» ανέφερε.

«Προσωπικά, ελπίζω ότι αυτό σημαίνει πως θα μείνει μακριά από το ψυγείο μου και θα σταματήσει να κάνει τράκα φαγητό, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια!» είπε αστειευόμενος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Δούκας του Κέιμπριτζ έκανε τις δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση την Τρίτη ότι ο αδερφός του και η Αμερικανίδα ηθοποιός θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (το οποίο βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Γουίνδσορ) τον ερχόμενο Μάιο.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/AP Photo/Matt Dunham

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τον Μάιο στο κάστρο του Ουίνδσορ ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Όταν ο Χάρι αρραβωνιάστηκε την Μέγκαν: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντιμέτωποι με τη φρενίτιδα των ΜΜΕ

ADVERTISING

SHARE: