Πρωταγωνιστής της σειράς Glee επιχείρησε να αυτοκτονήσει – Κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Πρωταγωνιστής της σειράς Glee επιχείρησε να αυτοκτονήσει – Κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας
Ο Mark Salling Rob Latour/Invision/AP

Η εκδίκαση της υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας σε βάρος του τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα. Ωστόσο, η απεγνωμένη του προσπάθεια δεν θα αλλάξει τίποτα στην ετυμηγορία των δικαστικών αρχών σε βάρος του

Ο Mark Salling, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του musical Glee, επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του, πριν ακόμη ξεκινήσει η δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενος και σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η είδηση, που κάνει αυτές τις ώρες το γύρο του διαδικτύου, συνέβη όπως όλα δείχνουν τον περασμένο Αύγουστο και πριν ανακοινωθεί στον ηθοποιό η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση στην οποία και εμπλέκεται από το 2015.

Ο 35χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όταν αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες στο εσωτερικό των καρπών στις 22 Αυγούστου, ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την υπόθεσή της. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός κατεβλήθη από κρίση και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να τον βρει αιμόφυρτο ο συγκάτοικός του.

Ο Salling μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου πέρασε από ψυχιατρικό έλεγχο. Λίγες μέρες αργότερα, ο ηθοποιός μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης. Μάλιστα, λέγεται πως τα σημάδια της απόπειρας αυτοκτονίας είναι ακόμη ορατά στα χέρια του και αυτός είναι ο λόγος που τελευταία, στις δημόσιες εμφανίσεις του κυκλοφορεί με μακρυμάνικες μπλούζες.

Το Δεκέμβριο του 2015, ο Mark Salling συνελήφθη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες ως ύποπτος για κατοχή χιλιάδων βίντεο και φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα των αρχών εντοπίστηκε στην κατοχή του στικ-USB, με περισσότερες των 4.000 φωτογραφιών με παράνομο περιεχόμενο και άλλες 50.000 στον προσωπικό του υπολογιστή.

Στις 4 Οκτωβρίου του 2017, ο ηθοποιός δήλωσε ένοχος για την υπόθεση, που εκδικάζεται από τα μέσα Σεπτέμβρη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ως επτά ετών. Αρχικά θα μπορούσε να του επιβληθούν ως και 20 έτη φυλάκισης. Για την ώρα του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα, τα οποία του απαγορεύουν να πλησιάσει σε σχολεία, πάρκα, δημόσια κολυμβητήρια και παιδικές χαρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα