Σε κατ'οίκον νοσηλεία η γνωστή κωμικός Κατερίνα Βρανά

Σε κατ'οίκον νοσηλεία η γνωστή κωμικός Κατερίνα Βρανά

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η κωμικός Κατερίνα Βρανά έπειτα από δυόμιση μήνες νοσηλείας. Η ανακοίνωσή της οικογένειάς της

Με μία ανάρτηση στο facebook, η οικογένεια της Κατερίνα Βρανά, της κωμικού ηθοποιού, που υπέστη οξεία περιτονίτιδα, εξαιτίας καθυστερημένης διάγνωσης σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, ενημερώνει τους φίλους της για την νεότερη κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια η Κατερίνα Βρανά αναφέρει ότι συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ'οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.

Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.

Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.

Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)

Ευχαριστούμε για όλα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες.

Πολλά φιλιά

Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα)"

ADVERTISING

SHARE: