Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ηλίας Βρεττός – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ηλίας Βρεττός – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ROMEO .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ(Α) ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ(Δ) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Ποια η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το πρωί της Δευτέρας.

Στο τμήμα αντιμετώπισης τραύματος των επειγόντων περιστατικών βρίσκεται ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας έδωσαν στους δημοσιογράφους τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, το μεσημέρι.

“Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, το μόνο που μπορώ να πω ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση” σημείωσε ο Επιμελητής Β΄ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης. Όπως εξήγησε ο γιατρός, έπειτα από ένα τέτοιο τροχαίο, χρειάζεται χρόνος ώστε να έχουν οι γιατροί πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η οποία και χαρακτηρίζεται “κρίσιμη”.

Δείτε τις δηλώσεις:

Το περιστατικό συνέβη επί της Λ. Ποσειδώνος 23 στο ύψος της Γλυφάδας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οδηγού και συνοδηγού, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και νοσηλεύονται.

Λιγότερο τραυματισμένη είναι η οδηγός, ενώ ο τραγουδιστής έχει υποστεί πολλά κατάγματα, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο.

Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος και αν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος ή προσπάθεια αποφυγής άλλου οχήματος διενεργείται από την Τροχαία Ελληνικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα