Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της Rose McGowan – Παράπλευρη απώλεια του σκανδάλου Γουάινστιν

Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της Rose McGowan – Παράπλευρη απώλεια του σκανδάλου Γουάινστιν
facebook

Η 50χρονη γυναίκα είχε κατηγορηθεί εμμέσως από την ηθοποιό ότι βοηθούσε τον μεγαλοπαραγωγό να γνωρίζει τα θύματά του. Μετά την αυτοκτονία της, η οικογένειά της κατηγορεί την McGowan ότι δεν σταματά πουθενά προκειμένου να στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της

Το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ δεν αγγίζει μόνο θύματα και θύτες, αλλά έχει και “παράπλευρες απώλειες”. Έτσι τουλάχιστον χαρακτηρίζει την αυτοκτονία της Jill Messick η οικογένειά της. Η Messick ήταν μάνατζερ της Rose McGowan το 1997, την περίοδο δηλαδή που η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο πρώην μεγαλοπαραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η αυτοκτονία της Jill Messick έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση των σεξουαλικών σκανδάλων που συγκλονίζουν το Χόλιγουντ. Η 50χρονη γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της την Τετάρτη στο Λος Άντζελες. Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την αυτοκτονία την Πέμπτη, εκδίδοντας μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε “H αγαπημένη μας Jill  πέθανε ως παράπλευρη απώλεια μιας ήδη φρικτής ιστορίας. Οι λέξεις έχουν σημασία. Από αυτές μπορεί να εξαρτηθεί ακόμη και η ζωή ενός ανθρώπου. Είχε μόλις αρχίσει να βάζει σε τάξη τη ζωή της μετά από την ψυχολογική της κατάρρευση μερικά χρόνια πριν”.

Η Messick υπήρξε μάνατζερ της Rose McGowan, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στις αποκαλύψεις των “ροζ” σκανδάλων στο Χόλιγουντ και στα κινήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για τη στήριξη των γυναικών. Η πρώην τηλεοπτική “μάγισσα” ισχυρίζεται ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 1997, ύστερα από ραντεβού που της είχε κλείσει η τότε μάνατζέρ της. Είχε αφήσει επίσης υπονοούμενα ότι ο πρώην πανίσχυρος άντρας του Χόλιγουντ είχε στο πλευρό του ένα ολόκληρο “κύκλωμα” ανθρώπων που “ψάρευαν” θύματα για λογαριασμό του, τον βοηθούσαν να ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις του, αλλά και να κρύβει επιμελώς τις πράξεις του στη συνέχεια.

 

Αν και η ηθοποιός δεν κατονόμασε ποτέ την Messick ως μέλος αυτής της ομάδας, την είχε “φωτογραφήσει” και σίγουρα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τη θεωρούσε υπαίτια τουλάχιστον για όσα ακολούθησαν, λέγοντας ότι δεν τη στήριξε στη συνέχεια.

Η οικογένεια της Messick υποστηρίζει τώρα από την πλευρά της, ότι οι ισχυρισμοί της McGowan όχι μόνο είναι αναληθείς, αλλά και ότι η 50χρονη μάνατζερ της στάθηκε μετά τη σεξουαλική επίθεση, ενημερώνοντας επιπλέον και τους ανώτερούς της για το τι είχε συμβεί στην ηθοποιό. Επιπλέον, η οικογένεια αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός έχει χειριστεί την υπόθεση τους τελευταίους μήνες. Όπως αναφέρουν για την Messick, “το να βλέπει συνεχώς το όνομά της σε πρωτοσέλιδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενός ανθρώπου να τραβήξει περισσότερη προσοχή επάνω του για ίδιον όφελος. σε συνδυασμό με τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Χάρβεϊ Γουάινστιν να διασωθεί, ήταν καταστροφικό για αυτήν”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα