Sophie Turner: Η Sansa του Game of Thrones ποζάρει γυμνή και ‘φλέγεται’

Sophie Turner: Η Sansa του Game of Thrones ποζάρει γυμνή και ‘φλέγεται’

Για τις ανάγκες της νέας ταινίας Χ-Men Dark Phoenix, όπου υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jean Grey

Η ηθοποιός Sophie Turner, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, αναγκάστηκε να “γδυθεί” για να μπει εκ νέου στα “ρούχα” του ρόλου της Jean Grey, την οποία θα ερμηνεύσει για δεύτερη φορά στο νέο κεφάλαιο της κινηματογραφικής σειράς X-men με τίτλο “Dark Phoenix”.

Η ταινία θα αποτελέσει τη μεταφορά της θρυλικής ιστορίας “The Dark Phoenix Saga” που παρουσιάστηκε στις σελίδες των κόμικ των X-men τη δεκαετία του ’80 και στην οποία η Jean Grey καταλαμβάνεται από τη διαγαλαξιακή οντότητα Phoenix, που θέλει να “κάψει” τον κόσμο για να γεννηθεί ένας άλλος από τις στάχτες του.

Για τις ανάγκες της εξέλιξης της ηρωίδας, η Turner αναμένεται να εμφανιστεί γυμνή, τυλιγμένη από φλόγες που θα σχηματίζουν έναν φοίνικα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, στο “Dark Phoenix” θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο 1992 – γύρω στα 10 χρόνια μετά το “X-Men: Apocalypse”. Η ομάδα μεταλλαγμένων είναι τώρα εθνικοί ήρωες, με τον Charles Xavier (James McAvoy) να βρίσκεται στο εξώφυλλο του Time Magazine – και να το έχει πάρει λίγο πάνω του.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Simon Kinberg εξηγεί ότι ο Xavier δίνει στην ομάδα όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές, με αποκορύφωμα μια αποστολή διάσωσης στο διάστημα η οποία “στραβώνει”, και κατά τη διάρκεια της μια ηλιακή έκλαμψη ξυπνά την σκοτεινή πλευρά της Jean Grey.

Η ταινία λέγεται ότι θα είναι η πιο απειλητική και σκοτεινή της σειράς, και θα περιλαμβάνει μια “τεράστια ανατροπή στη μέση, που θα αλλάξει την πορεία του franchise”, σύμφωνα με το EW.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα