Σούζαν Σάραντον: Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν με τη γενοκτονία των ιθαγενών

Susan Sarandon poses for photographers upon arrival at the screening of the film Loveless at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Thursday, May 18, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
Susan Sarandon poses for photographers upon arrival at the screening of the film Loveless at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Thursday, May 18, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Πρώτα πολιτικός και μετά ηθοποιός δηλώνει η Σούζαν Σαράντον και σχολιάζει τα γεγονότα στη Σαρλότβιλ που βάζουν φωτιά στο Λευκό Οίκο

Η Σούζαν Σαράντον δίνει μεγαλύτερη σημασία στην πολιτική και όχι στην υποκριτική και δεν την ενδιαφέρει καθόλου εάν οι πολιτικές της θέσεις τής στοιχίσουν επαγγελματικά, εξηγώντας ότι η δουλειά της δεν είναι πάντα προτεραιότητά της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ακτιβίστρια μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον είπε ότι «θα είμαι γυναίκα για περισσότερο καιρό από ότι θα είμαι ηθοποιός. Θα είμαι μητέρα πολύ περισσότερο καιρό από όσο θα είμαι ηθοποιός» και δήλωσε ότι αισθάνθηκε «πολύ τυχερή» όταν στο παρελθόν συνελήφθη επειδή διαμαρτύρονταν.

Κάποιες φορές που αλυσοδένομαι σε έναν στύλο και με φωτογραφίζουν

«Κάποιες φορές που αλυσοδένομαι σε έναν στύλο και με φωτογραφίζουν, αφού πρώτα με ρωτήσουν εάν με πειράζει να με φωτογραφήσουν, λέω "μα φυσικά, για ποιον λόγο είμαι εδώ"», είπε η 70χρονη ηθοποιός.

Η χώρα αυτή ιδρύθηκε με την γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών και στην πλάτη των σκλάβων

Αναφερόμενη στα επεισόδια που έγιναν στο Σάρλοτσβιλ είπε ότι ο ρατσισμός στις ΗΠΑ είναι ένα συστημικό πρόβλημα. «Νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι πρόκειται για ένα συστημικό πρόβλημα. Η χώρα αυτή ιδρύθηκε με την γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών και στην πλάτη των σκλάβων και δεν νομίζω ότι όλο αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα», δήλωσε.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Arthur Mola/Invision/AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παγκόσμια καταδίκη των επεισοδίων στο Σάρλοτσβιλ

ΗΠΑ: Μήνυση κατά του οδηγού που έριξε αυτοκίνητο στο πλήθος στη Βιρτζίνια

Χόουπ Χικς: Ετών 28, πρώην μοντέλο, νέα επικεφαλής επικοινωνιακής πολιτικής του Τραμπ

Μέχρι και οι δύο Μπους καρφώνουν τον Τραμπ για την ακροδεξιά

ADVERTISING

SHARE: