Σπάνε το διαδίκτυο οι αδερφές Καρντάσιαν, με νέα φωτογράφηση

default image

Τα οπίσθια στην οικογένεια είναι κληρονομικό "χάρισμα" και για κάποιο λόγο, Kim και Khloe Kardashian φαίνεται πως θησαυρίζουν από αυτά. Δείτε τη νέα φωτογράφησή τους για περιοδικό μόδας, εμπνευστής της οποίας είναι ο Kanye West

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα οπίσθια της Kim σκανδαλίζουν το διαδίκτυο. Η περίφημη φωτογραφία με το ποτήρι της σαμπάνιας να στέκεται στα υπερμεγέθη πισινά της για το περιοδικό Paper είχε προκαλέσει σεισμό στο ίντερνετ ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά, η Kardashian, στη λογική του “η ισχύς εν τη ενώσει” φωτογραφίζεται για το περιοδικό 032c μαζί με την αδερφή της Khloe. Και οι… ομοιότητες είναι πολλές. Όπως αναφέρει το περιοδικό, η όλη ιδέα της φωτογράφησης ανήκει στον Kanye West που πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε με ψυχωτικό επεισόδιο.

Διαβάζουμε στο κείμενο που συνοδεύει την προδημοσίευση για το χειμερινό τεύχος πως “η φωτογράφηση έγινε κάπου έξω από την πόλη. Αυτή είναι η σκόνη ατού του ορίου. Η θρυμματισμένη πέτρα που συνεθλίβη σε μικροκόκκους. Το πρόσωπο του ορίου αυτού”. Όλα αυτά για την πόλη Calabasas της Καλιφόρνια, που όπως μαθαίνουμε είναι η Μέκκα της reality TV και ο τόπος όπου εδράζεται το στούντιο του συζύγου της Kim, Yeezy Studio. Ο χώρος αυτός πραγματοποιεί δοκιμές για μια νέα στολή – φόρμα, σε μια έρευνα για μια νέα βάση παραγωγής στον τομέα του ρουχισμού.

Το όλο φωτογραφικό αφιέρωμα καταλαμβάνει 22 σελίδες και σε αυτό εκτός από τις δύο αδερφές συμμετέχουν μια σειρά από μοντέλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα