Στα μαχαίρια Ριάνα – Ναόμι Κάμπελ για έναν μεγιστάνα

Στα μαχαίρια Ριάνα – Ναόμι Κάμπελ για έναν μεγιστάνα

Το διάσημο μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον Σαουδάραβα μεγιστάνα Χασάν Τζαμίλ, ο οποίος φαίνεται τώρα να έχει σχέση με τη δημοφιλή τραγουδίστρια

Εδώ και καιρό φαίνεται πως εξελίσσεται το ειδύλλιο μεταξύ της Ριάνα και του Σαουδάραβα επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κρατούσαν άκρα μυστικότητα σχετικά με τη σχέση τους.

Φωτογραφίες των δυο σε ιδιωτικές στιγμές τους σε πισίνα της Ίμπιζα στην Ισπανία έκαναν τον γύρο του κόσμου και πυροδότησαν έτσι τις φήμες για τη σχέση τους. Όταν βγήκαν από το ξενοδοχείο ο Τζαμίλ ήταν χαμογελαστός, ενώ η Ριρί συνηθισμένη στους παπαράτσι κοιτούσε προς κάτω μέσα από τα μεγάλα μαύρα μαλλιά της.

Πάντως οι θαυμαστές της πρόσεξαν ότι η Ναόμι Κάμπελ, που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον Σαουδάραβα μεγιστάνα, σταμάτησε να ακολουθεί τη Ριάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Μάρτιο και στη συνέχεια η σταρ της ποπ έκανε ακριβώς το ίδιο. Η τελευταία φορά πάντως που η γαζέλα της πασαρέλας εθεάθη μαζί του ήταν τον περασμένο χρόνο σε συναυλία του Στίβι Γουόντερ στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Η οικογένεια του Τζαμίλ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης των αυτοκινήτων Toyota στη Σαουδική Αραβία και η περιουσία της οικογένειας εκτιμάται στο 1,5 δισ. δολάρια.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: Joel Ryan, Charles Sykes/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα