Στο ‘απόσπασμα’ η Έλεν Ντε Τζένερις για τα ‘μπαλόνια’ της Κέιτι Πέρι

Στο ‘απόσπασμα’ η Έλεν Ντε Τζένερις για τα ‘μπαλόνια’ της Κέιτι Πέρι
Ellen DeGeneres arrives at the premiere of "Finding Dory" at the El Capitan Theatre on Wednesday, June 8, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) ap

H γνωστή κωμικός και οικοδέσποινα τηλεοπτικής εκπομπής θέλησε να ευχηθεί στην τραγουδίστρια για τα γενέθλιά της αλλά κάτι πήγε στραβά

Στο στόχαστρο ουκ ολίγων μπήκε η κωμικός και οικοδέσποινα talk show, Έλεν ντε Τζένερις, καθώς ένα αστείο που έκανε για την Κέιτι Πέρι χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως σεξιστικό.

Το όλο θέμα ξεκίνησε την Τετάρτη, όταν η ντε Τζένερις θέλησε να ευχηθεί στην τραγουδίστρια για τα γενέθλιά της. “Χρόνια πολλά, Κέιτι Πέρι. Ήρθε η ώρα να βγάλεις έξω τα μεγάλα μπαλόνια!”, έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κάνει κοιτάει επίμονα το πλούσιο στήθος της Πέρι, που στέκεται δίπλα της.


Να σημειωθεί ότι στο σκάνδαλο Γουάινσταϊν, η ντε Τζένερις πήρε ξεκάθαρα θέση, αφιερώνοντας μέρος της εκπομπής της για να μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με το κίνημα #MeToo, καταγγέλλοντας το περιβάλλον σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει αναπτυχθεί στο Χόλιγουντ.

Μετά την ανάρτηση για την Πέρι, ακολούθησε χαμός, με πολλούς, υπό το hashtag #doublestandard, να την συγκρίνουν με τον Γουάινσταϊν και να την αποκαλούν “γουρούνι”. Αρκετοί ήταν, επίσης, αυτοί, που τόνισαν ότι αν το συγκεκριμένο tweet είχε γίνει από άνδρα, όλοι θα είχαν πέσει να τον “φάνε”.

(Φωτό: Chris Pizzello/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα