Στο νοσοκομείο ο Gerard Butler - Ενεπλάκη σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του

Actor Gerard Butler arrives for the Formula One U.S. Grand Prix auto race at the Circuit of the Americas, Sunday, Oct. 23, 2016, in Austin, Texas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Actor Gerard Butler arrives for the Formula One U.S. Grand Prix auto race at the Circuit of the Americas, Sunday, Oct. 23, 2016, in Austin, Texas. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός συγκρούστηκε με Ι.Χ. στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταγωγή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο

Ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του είχε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Gerard Butler στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο TMZ, τον Σκοτσέζο σταρ χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο κοντά στην πλ Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Για καλή του τύχη, το ατύχημα του άφησε μόνο γρατζουνιές και μελανιές και τίποτα πιο σοβαρό. Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Portal, o Butler που ξεκινά την προώθηση της νέας του ταινίας Geostorm και παρά το ατύχημα θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά.

Ο 47χρονος που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής υποδυόμενος τον Λεωνίδα στην χολιγουντιανή ταινία "300", λατρεύει τις μηχανές και συνήθως μετακινείται με την αγαπημένη του Harley Davinson.

AP Photo/Tony Gutierrez

ADVERTISING

SHARE: