Στο πλευρό των αδέσποτων ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ

Το ζεύγος Κλούνεϊ προσέφερε το ποσό των 10.000 δολαρίων σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων.

Λίγο πριν από τη γέννηση των διδύμων τους, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στα αδέσποτα, προσφέροντας 10.000 δολάρια σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων.

Το διάσημο ζευγάρι έδειξε ότι δεν διστάζει να δείξει γενναιοδωρία για τους σκοπούς που υποστηρίζει κατά καιρούς και δεν είναι λίγοι.

Το κέντρο που τους τράβηξε την προσοχή για το έργο που επιτελείται εκεί είναι το Camp Cocker Rescue στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Οι υπεύθυνοι του κέντρου έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των δωρητών μέσα από ανακοίνωση Τύπου, στην οποία ευχαριστούν θερμά τον γνωστό ηθοποιό και τη σύζυγό του.

«Δύο δωρητές γενναιόδωροι άκουσαν για την κρίσιμη κατάσταση, στην οποία βρίσκονταν εννέα από τους σκύλους, οι οποίοι μόλις είχαν διασωθεί. Μπορείτε να φανταστείτε σε ποιο βαθμό εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ποιοι ήταν οι δωρητές που έδωσαν 10.000 δολάρια για τους μικρούς μας σκύλους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ζητούν ακόμα από άλλους φιλόζωους να συνεισφέρουν επίσης για να συμβάλλουν οικονομικά στη φροντίδα των μικρών τετράποδων και φυσικά ευχαριστούν το διάσημο ζευγάρι για τη δωρεά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτογραφία: AP / Francois Mori)

ADVERTISING

SHARE: