Τα tweets αθλητών και διασήμων για τον θάνατο του Μοχάμεντ Άλι

default image

Τον δικό τους φόρο τιμής απέδωσαν στον θρύλο της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, άλλοι θρύλοι του αθλητισμού αλλά και διάσημοι ανά τον κόσμο.

Ο θρύλος της πυγμαχίας και ακτιβιστής, Μοχάμεντ Άλι, πέθανε σήμερα σε ηλικία 74 ετών, στο Φοίνιξ της Αριζόνα έπειτα από ξαφνική επιδείνωση που παρουσίασε η ασθένεια του αναπνευστικού από την οποία έπασχε. Η κατάστασή της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και από τη νόσο του Πάρκινσον που τον βασάνιζε τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, γνωστοί πυγμάχοι, αθλητές αλλά και καλλιτέχνες είπαν το δικό τους ‘αντίο’ στον σπουδαίο πυγμάχο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ τίμησε την μνήμη του Μοχάμεντ Άλι μέσω ενός tweet.

O Αμερικανός πρώην πυγμάχος, Μάικ Τάισον, ανέβασε μια φωτογραφία του με τον Άλι, γράφοντας: “Ο Θεός ήρθε για το πρωτάθλημα του. Αντίο μεγάλε”.

«Το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου είναι συντετριμμένα. Θαύμαζα και μιμούμουν τον Αλι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποφασιστικότητα και την αγάπη του», έγραψε στον λογαριασμό του ο Αμερικανός αθλητής Καρλ Λιούις

Ο τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι τον αποκάλεσε ”’ήρωα”…

Και ο ΛεΜπρον Τζέιμς  αποχαιρέτησε τον Μοχάμεντ Άλι…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα