Τέλος εποχής για το The Late Late Show: Ο Κόρντεν γυρίζει στη Βρετανία

Τέλος εποχής για το The Late Late Show: Ο Κόρντεν γυρίζει στη Βρετανία

Έτοιμος να γυρίσει στη Μεγάλη Βρετανία δηλώνει ο Τζέιμς Κόρντεν

Έτοιμος να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται ότι είναι ο Τζέιμς Κόρντεν.

Ο 39χρονος παρουσιαστής θεωρεί ότι ζει πολύ μακριά από τους γονείς του με αποτέλεσμα αυτοί να μην έχουν τη δυνατότητα να δουν τα τρία του παιδιά να μεγαλώνουν.

Αν και σημειώνει τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ με το The Late Late Show και η σύμβασή του δεν τελειώνει πριν το 2020 δηλώνει ότι «είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα ζήσω εδώ για πάντα. Είναι η πρώτη φορά από τότε που μετακομίσαμε εδώ που νιώθω νοσταλγία. Είναι υπέροχο για ένα χρονικό διάστημα. Για κάποιο καιρό είναι υπέροχο. Θεωρώ ότι όσο είναι μικρά τα παιδιά είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζεις. Αλλά στη συνέχεια; Δεν ξέρω».

Ο Κόρντεν και η σύζυγός του Τζούλια ζουν στην Καλιφόρνια από το 2014 και τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησαν το τρίτο τους παιδί την Σάρλοτ, καθώς έχουν ήδη τον εξάχρονο Μαξ και την τρίχρονη Κάρεϊ.

Μιλώντας στο περιοδικό Event ο Κόρντεν δήλωσε «γνωρίζω ότι όλα αυτά που ζω είναι σπουδαία, εκπληκτικά, αλλά κάποιες στιγμές, το τηλέφωνο χτυπάει και νιώθω την απόσταση από τους ανθρώπους που μπορεί να με χρειάζονται. Αυτό το ζυγίζω στο μυαλό μου. Τα χρήματα είναι υπέροχα, αλλά ο χρόνος με τους ανθρώπους, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία».

Ο Κόρντεν θέλει επίσης να επιστρέψει στο θέατρο, καθώς η αρχική του καριέρα ήταν ως ηθοποιός και δηλώνει ότι «θα νιώσω απογοήτευση αν δεν παίξω σε κάποιο άλλο έργο κάποια στιγμή».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ADVERTISING

SHARE: