Τέλος ο Κέβιν Σπέισι απ’ το Netflix

Τέλος ο Κέβιν Σπέισι απ’ το Netflix
Kevin Spacey seen at the "House of Cards" event at the Netflix FYSee exhibit space with Q&A panel at the Samuel Goldwyn Theater on Monday, May 07, 2017, in Los Angeles. (Photo by Blair Raughley/Invision for Netflix/AP Images) Photo by Blair Raughley/Invision for Netflix/AP Images

Η τηλεοπτική πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλλει τη σειρά "House of Cards" αν συνεχίσει να παίζει σε αυτήν ο πρωταγωνιστής της

Την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι και διακοπή κάθε συνεργασίας μαζί του, ανακοίνωσε το Netflix στον απόηχο των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση.

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία “Gore” με πρωταγωνιστή τον Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο Όσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιος τον εκπροσωπεί σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα