Τι αποκάλυψε ο Πετρούνιας για τη σχέση του με τη Μιλλούση

Τι αποκάλυψε ο Πετρούνιας για τη σχέση του με τη Μιλλούση

«Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω» είπε μεταξύ άλλων ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους

Για τη σχέση του με την Βασιλική Μιλλούση, που τον τελευταίο καιρό συμμετέχει στο ριάλιτι Nomads μίλησε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην εκπομπή «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα.

«Θα δώσω μία πολύ όμορφη απάντηση ότι τα μέσα μας χώρισαν, τα μέσα μας τα ξαναβρήκανε… Οπότε μάλλον εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς» είπε ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους όταν ερωτήθηκε για τη σχέση του με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση. «Σίγουρα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Με τη Βασιλική είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, και πριν να είμαστε μαζί» είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε με νόημα ότι «μπήκε στο NOMADS και έχουμε μείνει εκεί».

«Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω» είπε στη συνέχεια αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Βασιλική «είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου». «Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γυναίκες αυτή την περίοδο…αυτά τα χρόνια… αυτές οι φουρνιές…είναι πολύ αλλού και βλέπεις τρομερά πράγματα και δύσκολα βρίσκεις σοβαρό άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι η Βασιλική είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Και πολύ καλό παιδί».

Διευκρίνισε πάντως ότι δεν σκέφτεται γάμο και οικογένεια σε αυτή τη φάση λέγοντας ότι: «Όχι δεν σκέφτομαι γάμους και παιδιά, όταν έχεις μια σταθερή ζωή αποδίδεις καλύτερα στον πρωταθλητισμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα