Τι έκανες Ριάνα στο καρναβάλι των Μπαρμπάντος; Θραύση

Τι έκανες Ριάνα στο καρναβάλι των Μπαρμπάντος; Θραύση
Singer Rihanna pose for photographers upon arrival at the screening of the film Okja at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Friday, May 19, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) Arthur Mola/Invision/AP

Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε τη γενέτειρά της και ντύθηκε με την παραδοσιακή φορεσιά για το φεστιβάλ που φτάνει στο ζενίθ του κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου. Δείτε πώς ακριβώς εμφανίστηκε

Αν για το Ρίο το Καρναβάλι φτάνει στο απόγειό του εκεί κατά το Φλεβάρη, τα νησιά Μπαρμπάντος έχουν τη δική τους φαντασμαγορική στολή, με ποέν, πούπουλα και στολές το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη λεγόμενη Grand Kadooment Day, που αποτελεί το φινάλε του φεστιβάλ “θερισμού” στο νησί και το οποίο διεξάγεται παραδοσιακά την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου.

Την ημέρα αυτοί, ντόπιοι και επισκέπτες παρακολουθούν ή και συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση μασκαρεμένοι, ενώ όπως διαβάζουμε υπάρχει και κριτής που τους βαθμολογεί για το κοστούμι τους. Το έθιμο του καρναβαλιού και κυρίως της μεταμφίεσης έχει τις ρίζες του στους λαούς της Καραϊβικής και κατ’ επέκταση στην Αφρική, όπου συνηθιζόταν να μασκαρεύονται οι άνθρωποι και να περνούν μέσα από τα χωριά για καλή τύχη και προκειμένου να διώξουν τα “κακά πνεύματα”.

Η Rihanna είναι γνωστό πως κατάγεται από το νησί των Μπαρμπάντος και αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή  και υπερηφάνεια γι’ αυτό. Έτσι, φέτος βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή και φυσικά συμμετείχε στην παρέλαση, όπως θα δείτε παρακάτω:

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

crawpova ’17 #AuraForCropOva @aura_experience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η τραγουδίστρια μόλις ολοκλήρωσε το προμόσιον για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Valerian and the City of a Thousand Planets” και όπως όλα δείχνουν θέλει να χαλαρώσει και να κάνει διακοπές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα