Το φιλί στο στόμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον Έλτον Τζον την ώρα του βασιλικού γάμου

Το φιλί στο στόμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον Έλτον Τζον την ώρα του βασιλικού γάμου
Το φιλί στο στόμα του Μπέκαμ στον Έλτον Τζον, μέσα στο Αββαείο του Αγίου Γεωργίου, κατά τη διάρκεια του βασιλικού γάμου Youtube

Μπορεί η Μέγκαν να τσαλαπάτησε δήθεν το βασιλικό πρωτόκολλο, όμως η "πιπεράτη" είδηση από τον βασιλικό γάμο προήλθε τελικά από αλλού

Το απαράμιλλο στιλ του, τον έκανε να ξεχωρίσει μεταξύ των επωνύμων καλεσμένων στο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περπάτησε το Long Walk, πλάι στην σύζυγό του Βικτόρια και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ AP

Ωστόσο, εκείνο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ έβγαλε τους πηχυαίους τίτλους των γνωστών σε όλους βρετανικών ταμπλόιντ, ήταν ο τρόπος με τον οποίο χαιρέτισε τον Έλτον Τζον.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν εντός του ναού, όταν ο ποδοσφαιριστής έσκυψε και του έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, πριν οι δύο άνδρες αγκαλιαστούν για μερικά δευτερόλεπτα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Οι κακές γλώσσες ωστόσο, αναφέρουν πως δεν είναι το ίδιο το φιλί που προκάλεσε σάλο, αλλά η αντίδραση του Σερ της βρετανικής μουσικής στη συνέχεια. Ο Έλτον Τζον φαίνεται να γλείφει τα χείλη του αμέσως μετά το φιλί, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Για την ιστορία πάντως, Μπέκαμ και Τζον συνδέονται με μακρά φιλία και αλληλοεκτίμηση, τέτοια που ο τραγουδιστής είναι νονός των δύο γιων της οικογένειας, του Μπρούκλιν και του Ρομέο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα