Το gay φιλί της Stewart στο SNL που έβαλε φωτιά στα social media

Το gay φιλί της Stewart στο SNL που έβαλε φωτιά στα social media

Το παθιασμένο φιλί στο στόμα με την ηθοποιό του show και οι μπηχτές προς τον Αμερικανό πρόεδρο που έκλεψαν την παράσταση (vids)

Guest οικοδέσποινα της διάσημης σατιρικής εκπομπής Saturday Night Live βρέθηκε η Kristen Stewart η οποία άναψε φωτιές αρχικά με το σατιρικό σποτάκι της, όπου δίνει ένα παθιασμένο φιλί με μια από τις ηθοποιούς του show και στη συνέχεια με τον μονόλογό της στον οποίο την “πέφτει” στο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή παλαιότερα tweets του εναντίον της.

Η σαββατιάτικη εκπομπή έβγαινε στον αέρα μια μέρα πριν τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, το διάσημο super bowl και έτσι οι ιθύνοντες σκέφτηκαν να ετοιμάσουν ένα σποτάκι – παρωδία των διάσημων διαφημιστικών σποτ που παρεμβάλλονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο βίντεο λοιπόν φαίνεται μια παρέα ανδρών που παρακολουθεί μανιωδώς τον αγώνα με την γυναίκα του σπιτιού να ετοιμάζει ασταμάτητα σνακ για τους καλεσμένους της. Ως τη στιγμή που στο σπίτι καταφθάνει η Σαμπίνε (κατά κόσμον Kristen Stewart) με την οποία η οικοδέσποινα φτάνουν σε… στενή επαφή τρίτου τύπου. Το παθιασμένο φιλί στο στόμα με την Vanessa Bayer έβαλε φωτιές στην τηλεόραση και τα social media.

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά ταινιών Twilight Saga, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αισθάνεται σεξουαλική έλξη για γυναίκες, ενώ συχνά οι φωτογραφικές των παπαράτσι την έχουν εντοπίσει με γυναικεία συντροφιά. Το καλοκαίρι δήλωνε μάλιστα ερωτευμένη με την Alicia Cargile, παραγωγό οπτικών εφφέ.

Stewart εναντίον Τραμπ

Στα προσφιλή θέματα της εκπομπής φυσικά και ο Αμερικανός πρόεδρος, με την ηθοποιό άλλωστε να αποτελεί “προσωπική βεντέτα” του Τραμπ. “Έχω λίγο άγχος γιατί ξέρω ότι ο πρόεδρος με παρακολουθεί και δεν νομίζω πως με συμπαθεί πάρα πολύ” είπε θυμίζοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάρει θέση στο σκάνδαλο της απιστίας της απέναντι στον συμπρωταγωνιστή της και τότε σύντροφό της Robert Pattinson, συμβουλεύοντάς το μέσω twitter να μην ξαναδεχθεί τη Stewart πίσω. “Ξέρω, ξέρω είναι λίγο περίεργο να τουιτάρει ο πρόεδρος για μένα. Κι όμως! Ο πρόεδρος τουίταρε για μένα έντεκα φορές” συνέχισε δείχνοντας τα ποστ του Ντόναλντ Τραμπ.

“Για να είμαι δίκαιη, δεν νομίζω πως ο Ντόναλντ Τραμπ με μισεί. Νομίζω πως είναι ερωτευμένος με το αγόρι μου” πρόσθεσε κλείνοντας την παρουσίαση των ποστ που αφιέρωσε σε εκείνη στο παρελθόν ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια ενός σκετς με δύο από τις μόνιμες ηθοποιούς του SNL, η Stewart ενθουσιάστηκε και της έφυγε και ένα “γαλλικό” λέγοντας: “Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή τη γ**τη εκπομπή” με τις ηθοποιούς και την ίδια να μένουν άναυδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα