Το μήνυμα της Ariana Grande μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Το μήνυμα της Ariana Grande μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια με μια φράση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για την έκρηξη που σκόρπισε το θάνατο στη βρετανική πόλη. Η selfie με το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε, ανάμεσα στους νεκρούς

Συντετριμμένη η Ariana Grande με το τρομοκρατικό χτύπημα λίγο μετά τη συναυλία της στο Μάντσεστερ, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 22 άτομα, ενώ αρκετοί νέοι 15-18 ετών παραμένουν αγνοούμενοι. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να γράψει παρά μια πρόταση για το φρικιαστικό χτύπημα στο twitter και το facebook.

“Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια” έγραψε τις πρώτες πρωινές ώρες η τραγουδίστρια.


Εξάλλου, οι αρχές προχώρησαν στην αναγνώριση του πρώτου θύματος, το οποίο είχε βγάλει selfie με την καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Η 18χρονη ονομάζεται Georgina Callander και στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ποζάρει πανευτυχής με την αγαπημένη της τραγουδίστρια, λίγες μόνο ώρες πριν το φρικτό χτύπημα που θα της στερούσε τη ζωή.

Τουλάχιστον 22 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 59 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια βομβιστικής επίθεσης σε στάδιο του Μάντσεστερ, μετά το τέλος συναυλίας της Αριάνα Γκράντε. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να έδρασε μόνος του.

Ανησυχία επικρατεί για πολλά παιδιά η τύχη των οποίων αγνοείται, 13 τον αριθμό και για τα οποία εκφράζονται φόβοι για τη ζωή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα