Το συγκινητικό βίντεο του James Corden για την επίθεση στο Manchester

Το συγκινητικό βίντεο του James Corden για την επίθεση στο Manchester

Το μήνυμα του Βρετανού James Corden, που παρουσιάζει την εκπομπή Late Late Show για την τρομοκρατική επίθεση Manchester, συγκινεί (vid)

O δημοφιλής παρουσιαστής της αμερικανικής εκπομπής Late late Show, James Corden, γνωστός για τα ιδιαίτερα αγαπημένα βίντεο Carpooling έστειλε ευχές συμπαράστασης στη γενέτειρά του και τους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Σε ένα σύντομο βίντεο, ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την πόλη που είναι διάσημη στα πέρατα του κόσμου για τόσα πολλά ξεχωριστά πράγματα. Ο απολογισμός ως αυτή την ώρα είναι 22 νεκροί και 59 τραυματίες, ενώ μόλις τρία από τα θύματα έχουν ταυτοποιηθεί.

“Με σοκάρει κάθε φορά που ακούμε τέτοια νέα, ειδικά όταν τόσα πολλά παιδιά σε αυτή τη συναυλία” σχολιάζει στο σύντομο βίντεο και προσθέτει: “Το Μάντσεστερ είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για μια σειρά από υπέροχα πράγματα. Είναι ξακουστό σε όλο τον κόσμο για το ποδόσφαιρο, για τη μουσική – η γενέτειρα των Oasis και των Joy Division. Η πατρίδα του εφευρέτη του πρώτου υπολογιστή”.

Ο Corden που δυσκολεύεται να κρύψει την έντονη συναισθηματική του φόρτιση προσθέτει: “Όταν σκέφτομαι το Μάντσεστερ, σκέφτομαι το πνεύμα των ανθρώπων εκεί. Δυνατοί, περήφανοι, με σθεναρούς δεσμούς. Οι σκέψεις μου βρίσκονται με αυτούς τους ανθρώπους εκεί, τις οικογένειες όσων επηρεάστηκαν από την επίθεση”.

Κλείνοντας ανέφερε: “Όλοι θα πάμε για ύπνο, κρατώντας στην αγκαλιά τα μικρά μας παιδιά ακόμη πιο δυνατά απόψε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα