Το Βουνό του Game of Thrones δεν είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο

Το Βουνό του Game of Thrones δεν είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο

Ο Eddie Hall νίκησε μεταξύ άλλων και τον Hafthor Julius Bjornsson, τον γνωστό ως "The Mountain" του Game of Thrones

Ο Βρετανός Eddie Hall αναδείχθηκε ως ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο, νικώντας μεταξύ άλλων και τον Ισλανδό Hafthor Julius Bjornsson, τον γνωστό ως “The Mountain” του Game of Thrones, στον διαγωνισμό World’s Strongest Man.

Ο Hall, έχει το προσωνύμιο The Beast και έγραψε τη δική του ιστορία στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Μποτσουάνα, μιας και είναι ο πρώτος Βρετανός εδώ και 24 χρόνια που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ο 31χρονος κέρδισε στις δοκιμασίες που περιλαμβάνει ο διαγωνισμός, δηλαδή στην άρση βαρών και λοιπόν αντικειμένων (ακόμη και οχημάτων), στο αρασέ και στην αγωνιστική κίνηση squat, καθώς και στη δοκιμασία Viking press.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Mountain δεν έχει στεφθεί ποτέ νικητής του διαγωνισμού. Τρεις φορές έχει φτάσει στον τελικό και άλλες τρεις έχει κατακτήσει την τρίτη θέση. Πρωταθλητής ήταν ο Brian Shaw από τις ΗΠΑ.

To Deadlift των 472,5 κιλών του Eddie Hall:

Ο Hall που ζυγίζει 185 κιλά, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ στο deadlift σηκώνοντας 500 κιλά με μία προσπάθεια.

Για την ιστορία, το “Βουνό” του GoT κατέχει το ρεκόρ Γκίνες στο… “γρηγορότερο 20αρι μεταφέροντας δύο ψυγεία”. Πέρυσι, κατάφερε να σηκώσει δύο ψυγεία βάρους 450 κιλών στους ώμους και να διανύσει απόσταση 20 μέτρων σε 19,6 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα