Tο WWE συγχώρησε τον Hulk Hogan και τον επανεμφάνισε στο Hall of Fame

Tο WWE συγχώρησε τον Hulk Hogan και τον επανεμφάνισε στο Hall of Fame
Ο αγώνας του Hulk Hogan δικαιώθηκε (AP Photo/Charles Sykes, File) ASSOCIATED PRESS

Το WWE αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Hulk Hogan και τρία χρόνια μετά τη διαγραφή του από τα κιτάπια της, για ρατσιστικό σχόλιο, τον έβαλε ξανά στο Hall of Fame.

O Hulk Hogan, κατά κόσμον Terry Gene Bollea, υπήρξε από τους κορυφαίους επαγγελματίες wrestlers όλων των εποχών. Σίγουρα ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος παλαιστής, σε όλον τον πλανήτη και ο πιο διάσημος της δεκαετίας του ’80. Ένα λάθος που έκανε είχε ως συνέπεια να “εξαφανιστεί” από ό,τι αφορούσε την WWE. Η World Wrestilng Entertmainment Inc. τον σήμερα πως ότι του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και τον ξαναέβαλε στο Hall of Fame.

Το 2007 είχε δημιουργήσει μια sex tape με συμπρωταγωνίστρια τη Heather Clem, σύζυγο του ραδιοφωνικού παραγωγού Bubba the Love Sponge και παρεμπιπτόντως, κολλητού του Hogan. To DVD εμφανίστηκε στα γραφεία της Gawker Media, στις 4/10 του 2012, από ανώνυμη πηγή. Ακολούθησε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και αίτημα να “κατέβει” από το διαδίκτυο, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Δεν έγινε αποδεκτή τότε. Έγινε τον Απρίλιο του 2013.

Μεταξύ των όσων προβλήθηκαν στο video που έγινε post και είχε διάρκεια 1.30, ήταν ο Hogan να χαρακτηρίζει τον τότε σύντροφο της κόρης του, Brook “f… neger” και ότι “είμαι ρατσιστής μέχρι ένα σημείο, γ… νέγροι”. Λίγη ώρα μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, στις 24/7 του 2015 η World Wrestling Entertainment Inc. έχασε 50 εκατ. δολ. -από την πτώση των μετοχών.

Για να περιορίσει τις περαιτέρω ζημιές απέλυσε τον άνθρωπο που επί δεκαετίες ήταν το κύριο έσοδο της, έσβησε το όνομα του και τις επιδόσεις του από παντού και στηνουσία τον “εξαφάνισε”. Ήταν το δεύτερο delete. Το πρώτο αφορούσε τον Chris Benoit, το 2007, οπότε είχε δολοφονήσει τη σύζυγο και το παιδί του, πριν αυτοκτονήσει.

Τρία χρόνια μετά τη διαγραφή του, δηλαδή τη σήμερον ημέρα ο Hulk Hogan επέστρεψε στο Hall of Fame του WWE, με τη διοικούσα αρχή να εξηγεί ότι “η δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει ζητήσει πολλές φορές δημόσια συγγνώμη και έχει δουλέψει εθελοντικά με νέους ανθρώπους, ώστε να τους βοηθήσει να μάθουν από το λάθος του”. Εκείνος δήλωσε πως νιώθει ότι επέστρεψε στο σπίτι του.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα