Τόμας Μαρκλ: Θέλω να δω τη βασίλισσα – Αφού συνάντησε τον Τραμπ γιατί όχι κι εμένα;

Τόμας Μαρκλ: Θέλω να δω τη βασίλισσα – Αφού συνάντησε τον Τραμπ γιατί όχι κι εμένα;
Από τη συνάντηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ AP

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ σε μια συνέντευξή του στη βρετανική The Sun βάζει πάλι φωτιά στο παλάτι και "απειλεί" πως θα ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να δει την κόρη του.

Η φρενίτιδα των διαδηλώσεων εναντίον του Αμερικανού προέδρουΝτόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει και ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν, φρόντισε να ρίξει και πάλι λάδι στη φωτιά. Ο 73χρονος Αμερικανός που έχει καταφέρει να απομακρύνει την κόρη του, έπειτα από το στημένο “παπαρτάτσι” που είχε σχεδιάσει πριν από τον πριγκιπικό γάμο, έδωσε συνέντευξη στην κυριακάτικη The Sun και εξέφρασε το παράπονό του για την απόσταση που τον χωρίζει από εκείνη.

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν, σε συνέντευξή του στη βρετανική The Sun Youtube/The Sun

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν έχει σταματήσει να επιθυμεί να συναντήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ, τη συμπεθέρα του. “Ακόμη θέλω να συναντήσω τη βασίλισσα. Αν πρόκειται να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ γιατί όχι κι εμένα;” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα δηλώνει, δεν πιστεύει πως η Ελισάβετ θα “σπατάλησε” χρόνο προκειμένου να εξετάσει αν επιθυμεί να παρευρίσκεται εκείνος στους γάμους της Μέγκαν με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι. «Θα ήθελα να με αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια σαν τον πατέρα της Meghan. Θα έπρεπε να μου φέρονται με σεβασμό, όπως και κάθε άλλον πατέρα της νύφης» σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα