Τον Μάιο στο κάστρο του Ουίνδσορ ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

VIDEO

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό θα τελεστεί τον Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα

Η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε την άδεια της για να γίνει ο γάμος στο παρεκκλήσι. Το κόστος της τελετής θα το αναλάβει η βασιλική οικογένεια, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η 36χρονη Μέγκαν θα βαπτιστεί προηγουμένως Αγγλικανή και θα υποβάλει αίτημα να της χορηγηθεί η βρετανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χάρι, τον Τζέισον Νάουφ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που μπορεί να πάρει αρκετά χρόνια, θα διατηρήσει την αμερικανική υπηκοότητα.

Το ζευγάρι επέλεξε το Κάστρο του Ουίνδσορ γιατί έχει περάσει εκεί κάποιο διάστημα και "έχει ξεχωριστή θέση" στη ζωή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Η πρώην επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους θα γίνει την Παρασκευή στο Νότιγχαμ, όπου ο Χάρι έχει δύο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το φιλανθρωπικό έργο του και αφορούν η μία το AIDS και η δεύτερη την παραβατικότητα των ανηλίκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν ο Χάρι αρραβωνιάστηκε την Μέγκαν: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντιμέτωποι με τη φρενίτιδα των ΜΜΕ

ADVERTISING

SHARE: