Τροχαίο στην Παραλιακή για τον Ηλία Βρεττό

Τροχαίο στην Παραλιακή για τον Ηλία Βρεττό
facebook

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός με οδηγό μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του στην Λ. Ποσειδώνος και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός στις 10 το πρωί όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός με οδηγό μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του στην Λ. Ποσειδώνος και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Το περιστατικό συνέβη επί της Λ. Ποσειδώνος 23 στο ύψος της Γλυφάδας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οδηγού και συνοδηγού, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και νοσηλεύονται.

Λιγότερο τραυματισμένη είναι η οδηγός, ενώ ο τραγουδιστής έχει υποστεί πολλά κατάγματα, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο.

Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος και αν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος ή προσπάθεια αποφυγής άλλου οχήματος διενεργείται από την Τροχαία Ελληνικού.

showtime cy

Πηγή φωτό: ShowTime Cy

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα