Τσαπανίδου: Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να πουλάνε μαντζούνια

Τσαπανίδου: Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να πουλάνε μαντζούνια

Σε μήνυση προχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου μόλις πληροφορήθηκε πως άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα της στα social media για να πουλήσουν προϊόντα

Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα της παρουσιάστριας Πόπης Τσαπανίδου για να διαφημίσουν και να πουλήσουν διάφορα "μαντζούνια".

Η ίδια προχώρησε στην καταγγελία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ενώ ανέφερε ότι έχει κάνει ήδη μήνυση

"Αγαπητοί φίλοι

πρόσφατα ενημερώθηκα μετά από μηνύματά σας στο inbox και στο messenger πως έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebook στο δικό μου όνομα μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων «ματζουνιών».

Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views. Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Αριάδνης Νούκα.

Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χεριά των αρμοδίων διωκτικών αρχών", έγραψε η ίδια.

Η ανακοίνωση της κ. Τσαπανίδου όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Instagram:

ADVERTISING

SHARE: