Τζένιφερ Λόρενς: Με ανάγκασαν να στηθώ γυμνή στην ουρά

Τζένιφερ Λόρενς: Με ανάγκασαν να στηθώ γυμνή στην ουρά
Jennifer Lawrence arrives at the 24th annual ELLE Women in Hollywood Awards at the Four Seasons Hotel Beverly Hills on Monday, Oct. 16, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) AP

Η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε ότι και αυτή στο παρελθόν υπέστη εξευτελισμό από παραγωγούς του Χόλιγουντ

Τη δική της κακή εμπειρία όταν ακόμα έκανε τα πρώτα της βήματα στον κατά τ’ άλλα λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, έκανε πριν από λίγες ώρες η Τζένιφερ Λόρενς. Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός σήμερα αποκάλυψε χθες βράδυ ότι κάποτε είχε πάρει μέρος σε μια οντισιόν, όπου όπως κατήγγειλε την ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα της και την απέρριψαν λέγοντάς της να χάσει 15 κιλά.

«Εκείνη την περίοδο μια γυναίκα παραγωγός με έβαλε να στηθώ γυμνή στη σειρά με άλλες πέντε γυναίκες που ήταν πολύ πιο αδύνατες από μένα. Στηθήκαμε η μία δίπλα στην άλλη με μόνο ταινίες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία μας», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Λόρενς το θεώρησε εξευτελισμό και υποτίμηση το όλο περιστατικό, ενώ όπως είπε στη συνέχεια η ίδια παραγωγός της είπε να χρησιμοποιήσει τις γυμνές φωτογραφίες του εαυτού της ως «έμπνευση» για να χάσει βάρος.

Σύμφωνα με την ίδια, άλλη μια ηθοποιός είχε αποχωρήσει απ’ το project επειδή δεν έχασε αρκετό βάρος.

Η Λόρενς πήγε να συζητήσει το θέμα με έναν άλλο παραγωγό που της είπε πως «δεν καταλάβαινε γιατί όλοι τη θεωρούσαν χοντρή και πως εκείνος την έβρισκε πολύ σέξι».

«Θα σταματήσουμε να αφήνουμε να συμβαίνουν σαν κάτι φυσιολογικό τέτοιες τρομακτικές καταστάσεις. Θα αλλάξουμε αυτή τη ρητορική και θα κάνουμε τη διαφορά για όλα αυτά τα άτομα που κυνηγούν τ’ όνειρά τους», σημείωσε η ηθοποιός καλεσμένη σε εκδήλωση.

Η καταγγελία της Λόρενς έρχεται στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινστάιν και τις αθρόες καταγγελίες ηθοποιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ χθες η Μπιορκ κατήγγειλε -χωρίς να κατονομάσει αλλά φωτογραφίζοντας – τον δανό σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ.

Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα