Τζώρτζογλου στη Σκορδά: Με βάλατε να τραγουδήσω και με έκραξε όλη η Ελλάδα

Τζώρτζογλου στη Σκορδά: Με βάλατε να τραγουδήσω και με έκραξε όλη η Ελλάδα

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και εξέφρασε, πάντοτε με χιούμορ, το παράπονό του. "Δεν ήθελα να τραγουδήσω" είπε και πρόσθεσε: "Με ξεσκίσανε στο ίντερνετ"

Καλεσμένος της πρωινής εκπομπής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου. Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά απόλαυσε για μια ακόμη φορά την παρέα του στην τετ-α-τετ συνέντευξη και σε πολύ καλή διάθεση, θυμήθηκε την τελευταία φορά που εκείνος είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής. Ήταν Χριστούγεννα του 2014 και το Πρωινό ζητούσε από τον Στράτο Τζώρτζογλού να ερμηνεύσει Last Christmas.

“Μην σε βάλω να τραγουδήσει και το Last Christmas τώρα” είπε γελώντας η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο ηθοποιός: “Αυτό μου το κάνατε το δωράκι και με έκραξε όλη η Ελλάδα και εγώ δεν ήθελα” ανέφερε εξηγώντας πως είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για εκείνη την εμφάνιση. “Εγώ δεν είμαι τραγουδιστής και το έκανα για εσάς και μου είπατε όλοι μαζί θα το τραγουδήσουμε και στο τέλος με αφήσατε μόνο μου” συμπλήρωσε.

Κλείνοντας και σε εμφανώς καλό κλίμα, ο Τζώρτζογλου πρόσθεσε: Δως μου ένα φιλί γι’ αυτό που μου κάνατε, με ξεσκίσανε στο ίντερνετ”.

Δείτε από το 08’40” και έπειτα:

Η αλήθεια είναι πως αυτό το “διάβημα” Τζώρτζογλου μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε αυτή την επική ερμηνεία του Στράτου Τζώρτζογλου προπαραμονή Χριστουγέννων του 2014. Εκεί, με ένα πιάνο και μια φωνή, ο ηθοποιός ερμήνευσε το Last Christmas, σε ένα στιγμιότυπο που έγινε viral σε χρόνο μηδέν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα