Βεργκάρα: Μετά βίας μπορώ να καλύψω το στήθος μου με τα δυο μου χέρια

Βεργκάρα: Μετά βίας μπορώ να καλύψω το στήθος μου με τα δυο μου χέρια

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Women's Health ποζάρει γυμνή η δημοφιλής ηθοποιός και δηλώνει πως θέλει να "γεράσει με αξιοπρέπεια"

Είναι πληθωρική, χυμώδης και ανήκει στο καστ μιας από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, του "Modern Family". Μάλιστα, όπως αναφέρει το usaroday, η Βεργκάρα είναι σήμερα η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση. Η 45χρονη πλέον Κολομβιανή, ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του Women's Health και δηλώνει πως οι εποχές έχουν αλλάξει και γυναίκες σε πιο ώριμη ηλικία μπορούν να γίνουν εξώφυλλο πλέον σε κάποιο περιοδικό.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν τρέφει αυταπάτες, ούτε συντηρεί τα γνωστά κλισέ που ακολουθούν συχνά τις γυναίκες της showbiz. "Μου λένε 'ω, μοιάζεις σαν να είσαι 20 χρόνων'. Λοιπόν δεν είναι αλήθεια" αναφέρει και δηλώνει πως δεν έχει να κάνει με το αν δεν αρέσει σε κάποιον να μεγαλώνει, ούτε αν αυτό τον αναστατώνει. "Είναι η πραγματικότητα. Αλλάζουμε". Όπως λέει, επιθυμεί σταδιακά ο χώρος των ΜΜΕ να σταματήσει να της ζητά να ποζάρει γυμνή. "Αφήστε με να γεράσω με αξιοπρέπεια".

Βεργκάρα: Μετά βίας μπορώ να καλύψω το στήθος μου με τα δυο μου χέρια

Σχολιάζοντας τη φωτογράφηση, αναφέρει πως οι υπεύθυνοι του περιοδικού της έστειλαν πόζες μοντέλων, για να πάρει ιδέες και προσθέτει: "Είναι όλες τους ψηλές, μοντέλα που κρατούν το στήθος τους με το ένα χέρι. Όμως εγώ, μετά βίας μπορώ να καλύψω το στήθος μου με τα δύο χέρια" αναφέρει. Η Βεργκάρα ξεκαθαρίζει πως το μέγεθος οφείλεται 100% στα γονίδιά της και δεν αποτελεί προϊόν χειρουργικής επέμβασης.

Η Βεργκάρα θυμάται πως πίσω στην Κολομβία ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Φτάνοντας στις ΗΠΑ, πήρε το ρόλο στη σειρά που την έκανε διάσημη. "Δούλεψα σαν το σκυλί" αναφέρει και τονίζει πως θα ήθελε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα 15' λεπτά δημοσιότητας. Σε μια αποστομωτική δήλωση, αναφέρει: "Τις περισσότερες φορές δεν υπήρξα η νεότερου, ούτε η πιο έξυπνη γυναίκα στο δωμάτιο, όμως πάντα, πάντα είμαι η πιο σκληρά εργαζόμενη" αναφέρει και προσθέτει: "Τα όνειρα δεν συμβαίνουν αν καθίσεις και αποδεχτείς καταστάσεις".

ADVERTISING

SHARE: