Βγήκαν τα μαχαίρια: Εδώ είναι Rising Star, δεν είναι Voice

default image

Καρφί του Κώστα Μακεδόνα για το ανταγωνιστικό πρόγραμμα, The Voice. Ο κριτής του talent show ανέφερε πως δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή, αλλά όλο το πακέτο

Ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός φουντώνει, έπειτα και από τις θεαματικές επιδόσεις του The Voice στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα “καρφιά” βροχή. Ο Κώστας Μακεδόνας, κριτής στο talent show του ΑΝΤ1, Rising Star ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε ζωντανά στο αντίπαλο show. Ο τραγουδιστής κλήθηκε να κρίνει τους δύο παίκτες, που είχαν σηκώσει τον τοίχο και ανέφερε:

Εδώ δεν είναι μόνο η φωνή, είναι Rising Star και όχι Rising Voice, δεν έχει να κάνει μόνο με τη φωνή, έχει να κάνει με όλο το παρουσιαστικό

“Είναι υπέροχη η ενέργεια που βγάζετε, φαίνεται το πόσο καλά δεμένοι είστε. Επειδή εδώ δεν είναι μόνο η φωνή, είναι Rising Star και όχι Rising Voice, δεν έχει να κάνει μόνο με τη φωνή, έχει να κάνει με όλο το παρουσιαστικό” ανέφερε με εμφανές το καρφί στο The Voice, όπου οι κριτές πρέπει να επιλέξουν τον διαγωνιζόμενο βασιζόμενοι μόνο στη φωνή.

Το The Voice, προβάλλεται στον ΣΚΑΙ Τετάρτες και Πέμπτες, βρίσκεται ακόμη στην πρώτη φάση των blind auditions και ως εκ τούτου δεν ανταγωνίζεται ευθέως το Rising Star που προβάλλεται Κυριακή. Οι εντυπωσιακές όμως επιδόσεις της εκπομπής – την περασμένη εβδομάδα, ο ΣΚΑΙ έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης στο σύνολο ημέρα, μόνο και μόνο χάρη στο The Voice – αλλά και η πιθανή μετακίνηση του show την Κυριακή, στη φάση των ζωντανών εμφανίσεων, φαίνεται πως προαναγγέλλουν μεγάλη τηλεοπτική “φαγωμάρα”.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΑΝΤ1 ήταν εκείνος που έφερε πρώτος την διεθνές αυτό τηλεοπτικό φορμάτ και έχασε τα δικαιώματα του Voice, κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του. Επιπλέον, τόσο ο παρουσιαστής του Rising Star, Γιώργος Λιάγκας, όσο και οι δύο εκ των τεσσάρων κριτών, ήταν στην ομάδα του The Voice, στις δύο πρώτες σεζόν.

Υποχώρησαν τα νούμερα τηλεθέασης

Για την ιστορία πρέπει να σημειώσουμε πως η δεύτερη ημέρα του Rising Star είχε απώλειες στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, το show κατέγραψε ποσοστό 29,8% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά κινήθηκε πιο χαμηλά, στο 26,6%. Αν και οι συγκρίσεις μεταξύ καθημερινής και Κυρακής ίσως ενέχουν μεγάλο ρίσκο, έχει τη σημασία του να αναφέρουμε την τηλεθέαση του The Voice την Τετάρτη που ήταν κατά πολύ υψηλότερη και δη, στο κοινό 15-44.

Για την ακρίβεια, η εκπομπή κατέγραψε 34,1% στο σύνολο και 40,2% στις νεότερες ηλικίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα