Βίντεο: Στο νοσοκομείο ο Marilyn Manson. Τον πλάκωσε το σκηνικό σε συναυλία

Βίντεο: Στο νοσοκομείο ο Marilyn Manson. Τον πλάκωσε το σκηνικό σε συναυλία
youtube

Ο Marilyn Manson ξέρει να προσφέρει απλόχερα τον... 'τρόμο' στους θαυμαστές του με την όψη και τα τραγούδια του, αλλά αυτή τη φορά έζησε ο ίδιος τον τρόμο από πρώτο χέρι όταν τον καταπλάκωσε το σκηνικό κατά τη διάρκεια συναυλίας του

Ο δημοφιλής ροκ σταρ μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, λίγη ώρα αφού το σκηνικό έπεσε επάνω του την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου.

Την ώρα που ο Marilyn Manson τραγουδούσε ζωντανά στην σκηνή το “Sweet Dreams”, στο πλαίσιο του σόου αποφάσισε να σκαρφαλώσει επάνω σε δύο τεράστια πιστόλια που αποτελούσαν μέρος του σκηνικού.

Το σκηνικό ωστόσο δεν άντεξε και υποχώρησε, καταπλακώνοντας τον εκκεντρικό τραγουδιστή.

Οι μουσικοί του αρχικά δεν αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί και συνέχισαν να παίζουν κανονικά. Αμέσως όμως μόλις έγινε αντιληπτό ότι ο Manson δεν κουνιέται, επικράτησε πανικός και η συναυλία διεκόπη για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύντομα κρίθηκε ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο είναι επιβεβλημένη, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν ότι η συναυλία ματαιώνεται.

O Marilyn Manson AP

 

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο τραγουδιστής θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα