Ξέσπασε η Κορινθίου για τη γυμνή φωτογράφιση: ‘Δέχθηκα bullying από βρυκόλακες’

Ξέσπασε η Κορινθίου για τη γυμνή φωτογράφιση: ‘Δέχθηκα bullying από βρυκόλακες’

Η γυμνή φωτογράφιση που έκανε σε περιοδικό n η Μαρία Κορινθίου έγινε το θέμα της εβδομάδας. Η απάντηση της στα σχόλια που δέχθηκε

Οργισμένη ήταν η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου έναντι των σχολίων που δέχθηκε από χρήστες των social media αλλά και ανθρώπους της τηλεόρασης, με αφορμή τη γυμνή φωτογράφηση που έκανε στο περιοδικό Down Town.

Τα σχόλια αφορούσαν κυρίως το γεγονός ότι το εξώφυλλο ήταν προιόν επεξεργασίας Photoshop, με την ίδια να αναρτά επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ίδια φωτογραφία χωρίς ρετούς.

Μιλώντας στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Εκνευρίστηκα. Όλο αυτό που δέχτηκα ήταν ένα είδος bullying από ανθρώπους και εκπομπές (…) Την πρώτη μέρα που ξεκίνησε μου λέγανε “πρέπει να αδυνατίσεις, πρέπει να χάσεις και το στήθος σου είναι μεγάλο”. Είναι τραγικό αυτή τη στιγμή να καθόμαστε έτσι και να μιλάμε γι αυτό το πράγμα”.

“Με έχουνε στην μπούκα και ξέρω τον λόγο που το κάνουνε. Δεν έχω κανέναν πίσω από τις πλάτες μου, ότι κάνω το κάνω μόνη μου. Με τη δική μου δύναμη, δική μου εργατικότητα, με το δικό μου μυαλό και προφανώς αυτό ενοχλεί. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε με τέτοια επίθετα και τέτοια ειρωνεία. Θα κάτσω εγώ τώρα να ξεκαθαρίσω εάν έγινε ή όχι ρετούς σε ένα εξώφυλλο περιοδικού; Δηλαδή, σοβαρά μιλάμε τώρα; Αυτό για εμένα είναι επίθεση. Οι βρυκόλακες, γιατί έτσι θα τους πω, έτσι είναι, για να ρουφήξουν αίμα, δεν τους άρεσε, λένε, “αααα, άρα έχει ψεύτικο”(…) Κακώς, ντροπή, μεγάλη ντροπή. Είμαι έξαλλη, να το γράψουν αυτό…”.

Ιδού και το αρετουσάριστο καρέ που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια:

Instagram

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα