“Ζωή και κότα” στη Μύκονο: Αστακοί και σαμπάνιες 3.500 για Gigi Hadid και Ratajkowski

“Ζωή και κότα” στη Μύκονο: Αστακοί και σαμπάνιες 3.500 για Gigi Hadid και Ratajkowski
3.500 ευρώ για τα μάτια των Gigi Hadid και Emily Ratajkowski Mykonoslive.tv

Οι διάσημες καλλονές, κατά την παραμονή τους στο "νησί των ανέμων", πήγαν βόλτα με σκάφος, που κατέληξε σε γεύμα και μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν.

Μετά την φαντασμαγορική βραδιά των εγκαινίων εμπορικού κέντρου στη Μύκονο, κατά τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εκπληκτική τους παρουσία, τα διάσημα μοντέλα Gigi Hadid και Emily Ratajkowski εντυπωσίασαν και την επόμενη μέρα στην βόλτα τους με το σκάφος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην της Paris Hilton, Joe Fournier έκανε το τραπέζι στις διάσημες καλλονές σε εστιατόριο που βρίσκεται στον Καλαφάτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosLiveTv και του ElizabethElechi.com η παρέα κατανάλωσε 8 κιλά ψάρι και 4 αστακούς πίνοντας φυσικά άφθονη σαμπάνια. Και η λυπητερή; 3.500€.

3.500 ευρώ για τα μάτια των Gigi Hadid και Emily Ratajkowski mykonoslive.tv

 

Τα κορίτσια μεταξύ άλλων, απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα και ήταν φανερά ευδιάθετες. Μάλιστα, καθώς έμπαιναν σιγά-σιγά σε ωραίο mood, ζήτησαν από τον dj να βάλει εμπορικά και ξεσηκωτικά τραγούδια για να χορέψουν.

Εκείνος τους είπε πολύ ευγενικά ότι δεν μπορεί να βάλει κάτι δυνατό γιατί υπάρχει κόσμος που απολαμβάνει το φαγητό του και δεν είναι κομψό από μέρους του. Εκείνες σεβάστηκαν την κατάσταση και ζήτησαν ευγενικά συγνώμη. Αφού απήλαυσαν το δίωρο μεσημεριανό τους γεύμα, χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό και σάλπαραν με το φουσκωτό σε άλλες παραλίες.

3.500 ευρώ για τα μάτια των Gigi Hadid και Emily Ratajkowski mykonoslive.tv

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα