Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Α. Σαμαράς θα κριθεί αυστηρά

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Α. Σαμαράς θα κριθεί αυστηρά
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Θα κρίνεται αυστηρά ο Αντώνης Σαμαράς τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους και εύχονται να πετύχει ο νέος πρωθυπουργός.

Να έχει επιτυχία στο έργο του ο Αντώνης Σαμαράς, “για το καλό όλων”, ευχήθηκαν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, επισημαίνοντας όμως παράλληλα πως το κόμμα θα παρακολουθεί στενά το έργο του “και θα τον κρίνει αυστηρά με βάση τις υποσχέσεις του”.

Όπως επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ο κ.Σαμαράς “παραμένει ένας πρωθυπουργός του Μνημονίου, ένας πολιτικός με υπογραφές τήρησής του και ένας πολιτικός με μεγάλη έφεση στις κυβιστήσεις” και επισημαίνουν ότι δεν θα του δώσουν άφεση “για τραγικά λάθη, όπως έκανε αυτός στο Γιώργο Παπανδρέου”.

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες “οι πολίτες δεν αντέχουν νέα ανικανότητα και άλλη ατιμωρησία. Είναι ήδη απελπισμένοι” και “ούτε η Ελλάδα αντέχει άλλη υποτίμηση. Ούτε οικονομική αλλά ούτε εθνική”.

Στο μεταξύ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς με δήλωσή του υποστηρίζει ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ενήργησε κατά τρόπο που αντίκειται στον παρόντα εκλογικό νόμο αναφορικά με την πρώτη κατανομή των εδρών.

Εάν τελικά ισχύσει η άποψη του Πρωτοδικείου τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενδεχομένως να χάσουν την έδρα στο νομό Ηρακλείου, την οποία κέρδισαν όπως αποφάνθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα