Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ: Ο Γιώργος Παπανδρέου μάς στέρησε την τρίτη θέση

Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ: Ο Γιώργος Παπανδρέου μάς στέρησε την τρίτη θέση
Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκεντρωσή με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο γήπεδο Σπόρτινγκ την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Ανοιχτό σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πάλι το ΠΑΣΟΚ, μετά την πρώτη ανάγνωση των exit poll. Βολές κατά Γιώργου Παπανδρέου

Υπομονή συνιστούν οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ, καθώς τα πραγματικά αποτελέσματα και όχι τα exit poll είναι αυτά που θα προσφέρουν τα τελικά πολιτικά συμπεράσματα.

Αυτό προέκυψε κατά τη σύντομη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών του κόμματος, υπό τον πρόεδρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Επιπλέον, επισημάνθηκε, ότι το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης θα προχωρήσει συντεταγμένα στο συνέδριό του.

Παράλληλα, υπογραμμίστηκε ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου, την επαύριο των εκλογών, η χώρα να έχει κυβέρνηση με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

“Ο Παπανδρέου μας στέρησε την τρίτη θέση” σχολίαζαν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με τη δημοσιοποίηση των exit poll. “Ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου με την κίνησή του να διασπάσει την παράταξη και να ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ”.

Όπως επισήμαιναν, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με τους δανειστές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα