Αβραμόπουλος ψηφίζει Κουμουτσάκο

Αβραμόπουλος ψηφίζει Κουμουτσάκο
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας,για την εκλογή νέου γραμματέα και μελών της πολιτικής επιτροπής,Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής είναι αυτοδημιούργητος, όχι από τζάκι και ο πιο επιτυχημένος ευρωβουλευτής, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ψήφο στο Γιώργο Κουμουτσάκο έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης, μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής σε εκδήλωση του στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Της Βίκυς Σαμαρά

“Ισως είναι ο ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη διαδικασία του ευρωκοινοβουλίου, άρα φέρνει μαζί πλέον στην προίκα του, την οποία καταθέτει σήμερα στην προοπτική της νέας του θέσεως, τη γνώση, την εμπειρία της Ευρώπης”, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.
 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ότι ο περιφερειάρχης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, καθώς έχει στα χέρια του δύναμη, εξουσίες, χρήμα και συγκεκριμένα το ΕΣΠΑ, το οποίο κατά 70% χειρίζονται οι περιφέρειες.

“Μέχρι τώρα η πολιτική, που ασκήθηκε, ήταν τεχνοκρατική και γραφειοκρατική. Σήμερα η περιφέρεια είναι σε εγκατάλειψη”, πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές κατά του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

Ο κ.Αβραμόπουλος σχολίασε ότι “ο κ. Κουμουτσάκος δεν προέρχεται ούτε από κομματικό σωλήνα, ούτε από τζάκι, είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος που κουβαλάει τις αξίες του, τις ιδέες του. Ένας πολίτης ο οποίος φιλοδοξεί να υπηρετήσει την κοινωνία όπως έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί στην πράξη και οι εκπρόσωποι της κοινωνίας στον χώρο της πολιτικής”.

Με τα θερμά αυτά λόγια, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ θέλησε λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, να στηρίξει τον υποψήφιο που επέλεξε προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς και ο οποίος έχει βαθιές καραμανλικές ρίζες.

Με τον κ.Κουμουτσάκο άλλωστε έχουν ένα κοινό, καθώς προέρχονται και οι δύο από το διπλωματικό σώμα, αν και δεν συνέπεσαν σε πολιτικές θέσεις στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ήταν εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί Πέτρου Μολυβιάτη και Ντόρας Μπακογιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα