Δημοτικές εκλογές: Διαψεύδουν το επεισόδιο Μαρινάκη – Μιχαλολιάκου στελέχη του δεύτερου

Δημοτικές εκλογές: Διαψεύδουν το επεισόδιο Μαρινάκη – Μιχαλολιάκου στελέχη του δεύτερου
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ(ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Υπήρχε ή δεν υπήρχε επεισόδιο ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μιχαλολιάκο; Το περιβάλλον Μιχαλολιάκου λέει όχι αλλά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα σε οπαδούς

Λήξαν θεωρούν στελέχη του συνδυασμού “Μας Ενώνει ο Πειραιάς” το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε, νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, σε εκλογικό τμήμα της Καστέλλας, μεταξύ οπαδών του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Όπως τόνισαν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Μας Ενώνει ο Πειραιάς” που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, δεν υπήρξε καμία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Η συζήτηση των δύο ανδρών μάλιστα, υποστηρίζουν, έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, και σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από όλους που παραβρίσκονταν στο σημείο να επικρατήσει ηρεμία.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βασίλη Μιχαλολιάκου ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι το επεισόδιο σημειώθηκε όταν κάποιοι οπαδοί του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ι. Μώραλη και τους ζητήθηκε να σταματήσουν, καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη. Πρόσθεσαν δε ότι όταν έφθασε ο δήμαρχος Πειραιά στο σημείο, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του και τα πνεύματα ηρέμησαν με την άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο σημείο, για προληπτικούς λόγους, έφθασε η αστυνομία αλλά δεν χρειάστηκε η συνδρομή της και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα