Εκλογές 2015. Ιγκλέσιας: Οι Έλληνες δηλώνουν ξεκάθαρα ποιον θέλουν για πρωθυπουργό

Εκλογές 2015. Ιγκλέσιας: Οι Έλληνες δηλώνουν ξεκάθαρα ποιον θέλουν για πρωθυπουργό
Syriza left-wing party leader and former Prime Minister, Alexis Tsipras, delivers a pre-election speech to his supporters at Syntagma square, two days before parliamentary elections, in Athens, Greece on September 18, 2015. / , , 18 2015. SOOC

Ο επικεφαλής των PODEMOS επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, ενώ σχολίαζε την εκλογική νίκη ΣΥΡΙΖΑ από το twitter

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος των PODEMOS παρακολουθούσε από κοντά τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε την εθνική ομάδα Ισπανίας στον τελικό του ευρωμπάσκετ. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έκανε από νωρίς σχόλιο, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης τονίζοντας: “Οι Έλληνες δηλώνουν ξεκάθαρα ποιον θέλουν για πρωθυπουργό. Συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα. Καλή δύναμη φίλε”.

Λίγο πριν τις 12.00 τα μεσάνυχτα της Κυριακής και αφού είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα και η διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, το ισπανικό αδερφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως ο επικεφαλής τους τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα για να τον συγχαρεί για τη νίκη του “ελληνικού λαού” όπως σημειώνει.

Λίγο αργότερα, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας πόσταρε το σχόλιο του υπεύθυνου Πολιτικής Γραμματείας των PODEMOS στη Μαδρίτη, Μιγκέλ Βίλα που σημείωνε. “Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές. Ο ελληνικός λαός επιμένει πως η αξιοπρέπειά του αξίζει περισσότερο από χίλιους εκβιασμούς. Συγχαρητήρια”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα